dienstverlening

Website

“Een website heeft bijna alleen maar commerciële doeleinden. Dan kunt u dit toch beter overlaten aan commerciële experts.”

Functioneel

Een mooie site is leuk, maar wij zorgen voor een effectieve, professionele website wat ook business zal opleveren. Onze designs zijn overzichtelijk en hebben bewezen resultaten.

SEO

U wilt natuurlijk goed gevonden worden in de search engines. Wij zijn professioneel in het optimaliseren van uw website teksten en houden rekening met zoekwoorden.

Modern Ontwerp

Een verouderd ontwerp trekt moeilijk nieuwe klanten aan. Ons ontwerpen zijn modern en geven vaak het gevoel van een hogere kwaliteit dienstverlening en professionaliteit.

Responsive

De meeste mensen maken tegenwoordig gebruik van smartphones en tablets in plaats van een PC. Het is daarom belangrijk dat uw site ook goed werkt op personal devices.

Copywriting

Het lastigste van het bouwen van een nieuwe website is vaak het bedenken van de teksten. Teveel informatie is overbodig en te weinig brengt vragen op. In beide gevallen haken mensen af.

Externe Feeds

Het komt vaak genoeg voor dat het een eis is om externe feeds op de site zichtbaar te maken. Zoals instagram feed of een twitter feed of een afspraken tool wat werkt met uw agenda.

andere Diensten.

We kunnen vrij veel betekenen, maar de echte vraag is waar bent u naar op zoek?

deel uw visie met ons.

Laat uw contactgegevens achter en we zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Translate »