+31 (0)85 022 09 99 info@itsydot.com

Technisch.

meer efficiënt

Soort diensten

Door middel van automatisering en digitalisering kun je tijd, energie en arbeidskracht besparen. Technisch toepassing zorgt ervoor dat er meer werk kan worden verricht met minder capaciteiten.

Technisch

Online bereikbaar

Web Ontwikkeling

Van websites tot webshops en online platformen. Wij zijn in staat om dit op maat te bouwen met verschillende technologieën ,in diverse stijlen voor uiteenlopende organisaties. 
Technisch

Smartphone tools

Mobiele Apps

Het meeste online gebruik gaat tegenwoordig via de smartphone, hierdoor wordt het steeds aantrekkelijker om een Mobiele App te laten ontwikkelen voor klanten en andere relaties.
Technisch

Vertrouwde omgeving

Hosting Service

Altijd online zijn is belangrijker geworden als ooit tevoren. Security, performance en schaalbaarheid is een steeds terugkerende vraag waar wij op inspelen. Wij informeren en adviseren voor de beste oplossingen.
Technisch

Logische Indeling

Infrastructuur Management

Een slimme inrichting zorgt voor een efficiënte doorloop binnen het IT- infrastructuur. Dit zorgt voor een helder overzicht, waardoor problemen in het netwerk sneller kunnen worden opgelost.
Technisch

proces optimalisering

Digitale Automatisering

Processen en werkzaamheden auomatiseren zorgen voor tijd en energie besparing. Zo blijft er meer over voor cruciale zaken binnen de organisatie. Dit kan worden gerealiseerd door externe- of zelf ontwikkelde systemen.
Technisch

bedrijfsvoering op maat 

Software Ontwikkeling

Helaas is niet alle software in de markt geschikt, dit betekend dat er zelf op maat ontwikkeld moet worden. Wij zijn in staat om zo goed als alles te (laten) bouwen. Maaer eerst moeten we wel weten wat je zoekt.

Andere diensten