Over ons.

Onze redenen.

ITSY. heeft meer dan 12 jaar ervaring in het commerciële vak in meerdere specifieke gebieden. Wij hebben ervaring met aangaan van persoonlijke gesprekken tot aan digitale commerciële representatie en het navolgen van efficiënte processen. Anno 2018 is het Commerciële vak enorm veranderd, dit heeft te maken met dat wij als mensen enorm zijn veranderd en op andere manieren worden geprikkeld.

Er is meer informatie beschikbaar dan ooit te voren, dit is positief en negatief tegelijk, want wat is waar en wat niet? Wat werkt wel en wat werkt niet? ITSY.  is opgericht om door de bomen het bos weer te zien. Wij geloven erin dat succes samen wordt behaald en het doel van kennis opdoen is om het te delen met elkaar.

ITSY. (ITSYdot) staat voor een kleine punt. Want het zijn vaak de kleine punten die de grote met elkaar verbinden. Daarom:

ITSY. – CONNECT THE DOTS.

Onbevreesd.

Ons doel is samen winnen, dit doen we door de zwakke punten in kaart te brengen en deze te confronteren. De meest stabiele groei ontstaat wanneer men van binnen naar buiten werkt.

Anthony Syams

Anthony Syams

Dot Connector

Wie de deur niet open zet kan ook niet ontvangen.

Laat uw contactgegevens achter en we zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

9 + 12 =

Translate »