dienstverlening

Marketing

“Men koopt naast uw producten en diensten ook het verhaal, het merk en de ideeën achter het bedrijf ”

Direct Marketing

Het opzetten en ontwerpen van traditionele middelen zoals fysieke prints (boeken, tijdschriften, folders etc.) per post of gebruik van goodies zoals t-shirts, pennen en dergelijke.

Campagnes

Wij bedenken effectieve en creatieve campagnes. Met ons ervaring en inzicht komen we tot de leukste ideeën. We gaan voor impact waarbij de investering ruime verdiensten opbrengt.

Online Marketing

Er zijn verschillende online mogelijkheden zoals via email, social media, affiliates en ad words. We zorgen voor engagement, meetbare resultaten en waardevolle cijfers. 

SEO

Search Engine Optimalisatie  waarbij we teksten commercieel en krachtig aanpassen. We zorgen dat de key zoekwoorden effectief staan ingesteld. Woorden maken of breken letterlijk. 

Tele Marketing

Het opzetten en uitdenken van telefonische campagnes om meer leads en uiteindelijke klanten te genereren. Hierin is efficiëntie en effectiviteit het uitgangspunt

Branding

Ontwikkelen van merchandise en zorgen dat de brand uitbeelding klopt met uw visie. Ons creatieve geest heeft een sterk gevoel voor klantbeleving. Alles wat we hierin doen is strategisch.

andere Diensten.

We kunnen vrij veel betekenen, maar de echte vraag is waar bent u naar op zoek?

Na denken komt doen.

Laat uw contactgegevens achter en we zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Translate »