Het meeste op een rij

Diensten.

cijfers in de groei.

Gevarieerde dienstverlening in een specifiek vakgebied. Ontwikkeld om uw business naar een volgende level te tillen.
Ons succes formule is gebaseerd op meer dan 12 jaar ervaring in Sales & Marketing in verschillende branches. Wij hebben mogen samenwerken met allerlei organisaties van klein tot groot.

Daadkracht staat voor ons boven adviezen en mooie rapporten. Hiermee richten wij gehele processen in waarbij we waar nodig essentiële tools kunnen aanbieden. Daarnaast leren we u graag de ins en out van het commerciële vak en geven we al onze kennis mee zodat u daarna zelfstandig verder kunt.

 

 

Sales Ontwerp

Op maat ingericht processen vanaf het genereren van nieuwe leads tot en met het sluiten van deals en de opvolging proces erna.

Tools

Meten is weten, maar waar worden cijfers gegenereerd is het belangrijk om de zaken bij te houden. Dit kan via verschillende tools. Wij kijken welke het beste passen.

Marketing Ontwerp

Van traditionele marketing tot aan online marketing. Het idee is om een Marketing mechanisme op te zetten wat werkt voor uw business.

Training

Kennis overdragen en deze d.m.v. oefeningen eigen maken. Zorgen ervoor dat u niet alleen de principes begrijpt, maar ook kunt toepassen.

Commerciële presentatie.

De allereerste koop ervaringen van klanten zijn gebasseerd op hoe uw bedrijf zich representeert en op wat voor manier de aangeboden diensten en producten in de markt worden neergezet. Zaken spelen mee zoals die visie van het bedrijf en de missie(s) dat dit met zich meebrengt. Men kijkt naar de problemen en uitdagingen die worden verholpen via uw oplossingen. Of het inspelen op innovatie en vernieuwing.

Pas na ervaring van een aankoop kunnen mensen beoordelen of u inderdaad een goede dienst en-/of product verkoopt.

Onderzoek Klantbeleving

Verkrijg inzicht in de beleving vanaf het moment dat een potentiële klant voor het eerst in aanraking komt met uw bedrijf tot aan de aankoop.

Merk Herontwerpen

We zorgen ervoor dat uw merk volgens de huidige standaarden volledig representatief wordt neergezet, zodat potentiële klanten een warm gevoel krijgen om met u samen te werken.

Website en Social Media Upgrade

Aanpak van uw website en social media kanalen om ervoor te zorgen dat huidige en potentiële klanten zich kunnen engagen met uw merk.

“Groei en Ontwikkeling schuilen achter Risico en Vernieuwing .”

Samen winnen.

Winnen doet men haast nooit alleen. Er is altijd wel een coach, een manager, een trainer, een team en supporters die mee winnen in behaalde prestaties. ITSY. is hier om samen met u de strijd aan te gaan. Ons doel is om groei te realiseren voor uw bedrijf en wij doen dit met passie en gedrevenheid.

De percentages.

UIt onderzoek is gebleken dat onze aanpak werkt. ITSY. gelooft heel erg in daadkracht, eerst doen en dan leren van de feiten en cijfers.

De gemiddelde percentuele toenames zijn gegenereerd vanuit verschillende afgeronde projecten.

  • Lead naar klant conversie – 75%
  • Upsell aan bestaande klanten – 40%
  • Actieve engagement – 55%

Een simpel gesprek kan leiden tot kansen.

Laat uw contactgegevens achter en we zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

5 + 13 =

Translate »