Het meeste op een rij

Diensten.

cijfers in de groei.

Gevarieerde dienstverlening in een specifiek vakgebied. Ontwikkeld om uw business naar een volgende level te tillen.

Ons succes formule is gebaseerd op meer dan 12 jaar ervaring binnen het Sales & Marketing vakgebied en we hebben ervaring binnen verschillende branches. Wij hebben mogen samenwerken met organisaties van klein tot groot.

Ons uitgebreide dienstverlening is ontworpen om te helpen bij het structureren van processen en het plantmatig behalen van commerciële doelstellingen. 

 

 

 

Sales Ontwerp

Meer verkopen en zorgen dat klanten naar tevredenheid worden geholpen is onze zorg wanneer we uw Sales inrichten.

Tools

Het is belangrijk om activiteiten bij te houden om daarop te kunnen inspelen. Onze tools zorgen voor een efficiënte workflow.

Marketing Ontwerp

Een goede marketing structuur zorgt voor meer brand awareness wat weer resulteert naar meer inbound leads en groei in de verkoopcijfers.

Training

Onze training mogelijkheden bieden bewustwording, groei in kennis en vaardigheden binnen verschillende sales en marketing onderwerpen.

Commerciële presentatie.

De allereerste koop ervaringen zijn meestal gebasseerd op hoe het bedrijf zich heeft gepresenteert en op welke manier de diensten en producten in de markt zijn neergezet. Zaken zoals de visie van het bedrijf en de missies spelen hierin een grote rol. Potentiële klanten kijken daarnaast naar welke uitdagingen uw diensten en producten oplossen en of deze vernieuwing brengen.

 

Commerciële Website

Een website/webshop heeft meestal een commercieel doeleind. Ons expertise zorgt ervoor dat uw bedrijf juist wordt gepositioneerd en dat uw diensten en producten de benodigde interesses wekken.

Professioneel Ontwerp

Het oog besluit voor een groot deel of een nieuwe lead verder kijkt of bij u de benodigde informatie opvraagt voor een eventuele aankoop. Duidelijke communicatie in een professioneel ontwerp levert business op.

Praktische Dienstverlening

Onze dienstverlening is compleet en gericht op het aantrekken van business met uw website. Daarnaast zijn zaken zoals hosting, veiligheid en betrouwbaarheid zijn  inclusief in de dienstverlening.

 

“Groei en Ontwikkeling schuilen achter Risico en Vernieuwing .”

Samen winnen.

Winnen doet men nooit alleen. Er is altijd wel een coach, een manager, een trainer, een team en supporters die meewinnen. ITSY. is er om samen met u de strijd aan te gaan. Ons doel is om groei te realiseren voor uw bedrijf en wij doen dit met passie en gedrevenheid.

De percentages.

UIt onderzoek is gebleken dat ons aanpak werkt. ITSY. gelooft in daadkracht. Denken, doen en dan leren van de ervaring,

De gemiddelde percentuele toenames zijn gegenereerd vanuit verschillende afgeronde projecten.

  • Lead naar klant conversie +75%
  • Upsell aan bestaande klanten +40%
  • Actieve engagement +55%

Een simpel gesprek kan leiden tot kansen.

Laat uw contactgegevens achter en we zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

8 + 15 =

Translate »