+31 (0)85 022 09 99 info@itsydot.com

Commercieel

meer omzet

Soort diensten

Binnen een commercieel strategie is er veel mogelijk, daarom is het belangrijk focus te creëren om erachter te komen wat het beste werkt.

Commercieel

strategie

Proces Design

Een vloeiende proces zorgt voor duidelijkheid en overzicht vanaf het eerste contact met de prospect tot aan de uiteindelijke oplevering. Dit bevordert gericht werken en dus uiteindelijk meer capaciteit om te verkopen.
Commercieel

Verkoop

Direct Sales

Account managers en andere saleskrachten zijn kostbare mensen, het is daarom van belang dat deze mensen in hun kracht worden gezet en zich bezig kunnen houden met business.   
Commercieel

PArtners

Indirect Sales

Er is niks leukers dan samen verdienen. Zet strategische partner kanalen open om meer business te genereren en de bekendheid in nieuwe segmenten te laten toenemen. Partners helpen elkaar.
Commercieel

betrokken

Social Media

Een krachtig medium om gevoel achter een boodschap te zetten. Het vinden van een gebalanceerde social media stratgie is een grote uitdaging zijn. Veel partijen besteden hier teveel of te weinig aandacht aan.
Commercieel

MErkbewust

Online Marketing

Een breed aspect wat op vele verschillende manieren kan worden ingericht. Het vinden van de juiste mogelijkheden is dan ook een kwestie van ervaring. Met een creatieve benadering val je op.
Commercieel

Potentieel

Lead Generation

Een essentieel onderdeel om de commerciële motor draaiende te hebben. Zonder leads is de kant om deals binnen te halen zeer klein. Weet waar de doelgroep te vinden is om die te kunnen benaderen.

Andere diensten