Diensten.

 

IT Consultancy in een nieuw jasje gestoken, waar vraagstukken en oplossingen transparant en uitgebreid worden onderzocht en uitgestippeld. Zodat er alleen passende oplossingen worden aangeboden. ITSY. verbind punten met elkaar.

Onderdelen

IT Consultancy in de breedste vorm.

Housed

Connected

Equipped

Secured

Developed

Installed

Consultancy

Verbind de punten.

De IT omgeving wordt uitgebreider en steeds belangerijker, het is daarom van belang om de gehele IT infrastructuur goed in beeld te hebben. Niet alleen werkend voor nu maar ook in de toekomst. Opschalen zonder problemen en zorgen voor een betrouwbaar en veilig omgeving.

Laat het inrichten over aan de professionals, zodat uw organisatie zich  kan focussen op de core business.
ITSY. verbind de benodigde punten met elkaar en ontzorgt en-/of versterkt hiermee uw organisatie in IT gerelateerde zaken.

Consultants

Duidelijkheid en overzicht hebben vind ik persoonlijk heel belangrijk, daarmee word een bewustwording gecreëerd. Het gevolg daarvan is weten wat je doet en dus in staat zijn om doelstellingen te behalen.

Anthony S.

Dot Connector, ITSY.

Er zijn veel verschillende manieren om een IT omgeving in te richten. Het meest complexe inrichting is vaak toch terug gaan naar simpliciteit.  Organisaties laten hier vaak kansen liggen.

Fabion B.

IT Architect, ITSY.

Bereikbaar
MA – VR
10:00am – 19:00pm

TEL
06-15370665

EMAIL
info@itsydot.com
ADRES
Makassarweg 171
1335HW, Almere

Laat uw bericht achter

7 + 1 =

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wees niet verlegen, en durf vooral vragen te stellen!

Translate »